Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

SULT Baby Barseltreff

En møteplass for mødre som opplever å ha et anstrengt forhold til mat og kropp og som har barn mellom 0–15 måneder. Vi vet at mange har stor nytte av å høre på andres historier samt våge å dele sine egne erfaringer. Det vil derfor være både fagpersoner og personer med egenerfaring som leder samlingene.

Jeg vil delta

Bli med i SULT Klatring høsten 2021

Klatring er en aktivitet som forener kropp og sinn. For å nå nye høyder trenger vi å lære og stole på oss selv og den som sikrer oss, se problemer og tenke ut løsninger, være kreative og utfordre vante bevegelsesmønstre. Her står både psykisk og fysisk mestring på agendaen, men viktigst av alt, klatring er utrolig gøy.

Jeg vil delta

SULT-kurset. Mindfulness og kroppsorientert fokus i behandling av spiseforstyrrelser.

Kurset har som mål å gi deg økt forståelse for din spiseproblematikk og å gi deg konkrete strategier og øvelser innen kroppsorientert terapi og mindfulness. Vi arbeider med konkrete strategier og øvelser for at du bedre kan få til å håndtere egne utfordringer og symptomer.

Jeg vil delta

SULT-kurset. For deg som strever med overspising.

SULT-kurset er en samtalegruppe for bedre å forstå spiseforstyrrelsen og matens funksjoner. Gjennom undervisning, diskusjon og øvelser får du anledning til å utforske sammenhenger og bevissthet omkring egen spiseforstyrrelse.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.