Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Mentaliseringsbasert gruppeterapi

SULT-gruppeterapi MBT er en samtalegruppe hvor det trenes på å fremme mentalisering. Mentalisering er våre evner til å forstå andre, til å kjenne oss selv, og forstå de forholdene vi er en del av. En bedret mentaliseringsevne vil bidra til bedre følelsesregulering, bedre sosial tilpasning, samt reduksjon av spiseforstyrrede tanker og handlinger.

Jeg vil delta

Yogagruppe i Villa SULT

Velkommen til gratis prøvetime i Hvile Yin Yoga torsdag 21. oktober kl. 17.15. Timen består av pusteøvelser, rolig yoga og avsluttes med en lang avspenning. Vi øver på å hvile nervesystemet, mestre stress i hverdagen og å være tilstede i øyeblikkene.

Jeg vil delta

Fagseminar: Om å møte og forstå spiseforstyrrelser

Lær teoretiske og praktiske tilnærminger til spiseforstyrrelser. Få kunnskap og kompetanse til å kunne mestre ulike kliniske situasjoner i møte med personer med spiseforstyrrelser. Psykiater og professor Finn Skårderud vil sammen våre andre erfarne klinikere og dyktige foredragsholdere dele av sin kunnskap, erfaring og kompetanse i 4 digitale moduler. Påmeldingsfrist 27.9.21.

Jeg vil delta

Villa SULT-prisen 2021 tildelt Vilde Bratland Hansen og Odd Werner Hansen

Med boken «Pappas hemmelighet» har Vilde og Odd Werner gått foran – og mange mennesker er i dag takknemlig for akkurat det. Denne boken handler om motet til å dele, om å tørre å være åpen, og ikke minst handler den om å komme seg videre.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.