Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Hvilken betydning kan et kunstverk ha for deg? Bli med i kunstgruppe.

Gjennom vårt samarbeid med Nasjonalmuseet, ønsker Villa SULT å legge til rette for du skal få et meningsfylt møte med Nasjonalmuseets samling. Hvilket bilde eller skulptur er det som opptar deg? Hva er det som gjør at det spesielle kunstverket vekker din interesse?

Jeg vil delta

SULT-kurset. For deg som strever med overspising.

SULT-kurset er en samtalegruppe for bedre å forstå spiseforstyrrelsen og matens funksjoner. Gjennom undervisning, diskusjon og øvelser får du anledning til å utforske sammenhenger og bevissthet omkring egen spiseforstyrrelse.

Jeg vil delta

Hvordan forstå og nærme seg spiseforstyrrelser? Introduksjonskurs.

Et tre dagers kurs som dekker teori og psykoterapeutiske tilnærminger for spiseforstyrrelser basert på forelesninger, rollespill, videodemonstrasjoner og veiledning. På kurset vil du få kunnskap og kompetanse i å mestre ulike kliniske situasjoner i arbeid med spiseforstyrrelser.

Jeg vil delta
Onsdag

Åpen lunsj hver onsdag mellom 1200-1300. Oppstart september.

Et tilbud for pasienter, familier, fagpersoner og samarbeidspartnere.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.