Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Seminar om autisme og spiseforstyrrelser

Nå har du muligheten til å få økt kunnskap i å forstå og møte personer med autisme og samtidig spiseproblematikk. Lær fra en internasjonalt anerkjent ekspert på fagfeltet. Meld deg på vårt seminar med Dr. Kate Tchanturia.

Jeg vil delta

Foreldrehjelpen - Oppstart av ny gruppe.

Foreldrehjelpen er et gruppebasert program for foreldre til barn med spiseforstyrrelser. Programmet skal bidra til å styrke tryggheten i foreldrerollen, og tematiserer hvordan du kan forstå og møte spiseforstyrrelser på en god måte hos ditt barn.

Jeg vil delta

SULT Psykoterapiutdannelse

Dette er en videreutdannelse i mentaliseringsbaserte tilnærminger til spiseforstyrrelser. En lidelse som av mange oppleves som et utfordrende klinisk felt. Vi ønsker med denne utdannelsen å gjøre en kraftinnsats for å utvikle terapeutisk spisskompetanse på området. 6 dagsamlinger i høsten 2023/våren 2024.

Jeg vil delta

LIKEVEKT- Et undervisningsprogram for kommunens førstelinje

Hvordan forstå og møte spiseforstyrrelser Et digitalt nettkurs i fire moduler spesielt utviklet for ansatte i kommunens førstelinje. Ta kontakt for informasjon og pristilbud.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.