DROP-IN Online

Vi tilbyr DROP-IN Online med støtte fra Kavlifondet og Ecbos legat.DROP-IN Online er et gratis lavterskeltilbud for råd og veiledning om spiseforstyrrelser. Ved å benytte dette tilbudet kan du kan få råd, støtte og hjelp fra en trygg og erfaren terapeut som også kan bidra til å avklare eventuelle behandlingsbehov og veilede til rett hjelpeinstans. Tilbudet […]

Vi tilbyr DROP-IN Online med støtte fra Kavlifondet og Ecbos legat.
DROP-IN Online er et gratis lavterskeltilbud for råd og veiledning om spiseforstyrrelser. Ved å benytte dette tilbudet kan du kan få råd, støtte og hjelp fra en trygg og erfaren terapeut som også kan bidra til å avklare eventuelle behandlingsbehov og veilede til rett hjelpeinstans. Tilbudet kan benyttes på egne vegne eller av nærstående og er gratis.

DROP-IN Online er tilgjengelig via videosamtale fra pc, mac eller mobil.

Nå er det viktig å finne alternative måter å møtes på. I disse koronatider gjør vi i Villa SULT derfor noen endringer i vårt DROP-IN tilbud. Så lenge vi må holde stengt i Villa SULT i Kruses gate 8 i Oslo, er vi difor tilgjengelig digitale med DROP-IN Online.

Fysisk DROP-IN i Kruses gate 8 vil bli tilgjengelig så snart det i er mulig i forhold til anbefalinger og retningslinjer gitt fra Helsedirektoratet og andre offentlige instanser.

DROP-IN Online er tilgjengelig:

  • Mandager kl. 16.00–18.00
  • Onsdager kl. 09.00–11.00

Ønsker du å benytte deg av DROP-IN Online gå inn på https://villasult.confrere.com og følg instruksjonene. Du trenger ikke å oppgi navn (skriv NN). Tjenesten virker i nettleseren du bruker til internett (kan være noen utfordringer i Safari) og virker på alle enheter som smarttelefon og datamaskin. Videosamtalen din blir kryptert ende-til-ende, som betyr at ingen andre kan få tilgang til samtalen og oppfyller norske myndigheters sikkerhetskrav.

Det er ingen påmelding. Online besøkende tas i mot i den rekkefølgen de ankommer det digitale «venterommet».

Har du spørsmål, kontakt oss på post@villasult.no

Stor takk til Kavlifondet og Eckbos legat som gjør dette tilbudet mulig!