Hva kan du gjøre for å hjelpe?

Mange forteller oss at det å ta opp bekymringer om en mulig spiseproblematikk er vanskelig. Vi ønsker å senke tersklene hos alle som er rundt for å ta opp sin bekymring. Å være pårørende betyr ikke bare mamma og pappa, men også lærer, trener, venn, kjæreste, partner eller nabo. Vi vet at den ene kan gjøre en stor forskjell. Vis […]

Mange forteller oss at det å ta opp bekymringer om en mulig spiseproblematikk er vanskelig. Vi ønsker å senke tersklene hos alle som er rundt for å ta opp sin bekymring. Å være pårørende betyr ikke bare mamma og pappa, men også lærer, trener, venn, kjæreste, partner eller nabo. Vi vet at den ene kan gjøre en stor forskjell. Vis at du ser. Vær på!

Les mer på værpå.no for råd om hva DU kan gjøre for å hjelpe!

Hvorfor bør jeg Være PÅ? 

Terskelen for å både oppsøke og ta imot hjelp er høy. Noen tenker de ikke er syke nok. Vi vet at jo raskere man får hjelp, jo fortere får man det bedre. Det er viktig å ikke bagatellisere eller normalisere endringer i spisevaner eller atferd. Det er viktig å ikke føle seg alene – er du bekymret så vis det. Derfor har vi en oppfordring til alle.

Se deg om og VærPÅ. Ta praten!