Lavterskeltilbud

Tilbudet ”Drop-in" er etablert for å komme tidlig til. Seminarer, Åpen lunsj og Åpne kvelder er også en del av dette tilbudet.

Drop-in.

TILBUDET ER TILBAKE 5. OG 7. AUGUST

Drop-in er et lavterskeltilbud for råd og veiledning for spiseforstyrrelser og avklaring av eventuelle behandlingsbehov. Tilbudet kan benyttes på egne vegne eller av nærstående.

Drop-in er et lavterskeltilbud for råd og veiledning for spiseforstyrrelser. Vi ønsker gjennom dette å bidra til å avklare eventuelle videre behandlingsbehov og veilede til rett hjelpeinstans.  Dette tilbudet har en avklarende karakter. Tilbudet kan benyttes på egne vegne eller av nærstående.

Digital drop-in kan benyttes både mandager 14-16. (Digitalt)
Onsdager 9-12 er det fysisk oppmøte i Kruses gate 8, Oslo. Da hver samtale ofte tar 20-30 minutter, vil det være litt ventetid.
Digital drop-in: gå inn på https://villasult.confrere.com

Ingen påmelding. Besøkende tas i mot i den rekkefølgen de ankommer.

………………………………………………………………………………………..

Åpen kveld for pårørende og andre nære

Tilgjengelighet til informasjon er viktig og vi har derfor som en del av vårt faste program åpne kvelder for foreldre, de som selv strever med mat og kropp og fagfolk. Det har vært bredspektret forsamlinger fra folk med egne plager, foreldre, besteforeldre, representatanter fra selvhjelpsorganisasjonene  SPISFO, ROS og LMS, NAV, ungdomsskoler mm.

I løpet av et par timer vil vi dele med gjestene noe av vår kunnskap og forståelser av spiseforstyrrelser, si noe om behandling, og hva vi selv kan tilby. Slike kvelder er mest beregnet på personer som selv streber med slike problemer, familie, kjærester og venner. Men vi er sikre på at fagfolk også vil finne mye nyttig. Deltagelse er gratis.

Vi kommer tilbake til dato for dette arrangementet.

Meld deg på via epost: post@villasult.no