Gratis Drop-in

Drop-in er et lavterskeltilbud for råd og veiledning om spiseforstyrrelser og avklaring av eventuelle behandlingsbehov. Tilbudet kan benyttes på egne vegne eller av nærstående.

Ingen drop-in tjeneste i juli.
Vår drop-in tjeneste blir tilgjengelig igjen  fra 9. august 2021.

Drop-in er et lavterskeltilbud for råd og veiledning for spiseforstyrrelser. Vi ønsker gjennom dette å bidra til å avklare eventuelle videre behandlingsbehov og veilede til rett hjelpeinstans. Tilbudet kan benyttes på egne vegne eller av nærstående. Tilbudet er gratis.

Digital drop-in kan  benyttes både mandager 16-18 og tirsdager 16-18. Da hver samtale ofte tar 20-30 minutter, vil det være litt ventetid.
Fysisk drop-in I Kruses gate 8, Oslo onsdager 9-11.
Gå inn på https://villasult.confrere.com
Når regjeringen og Oslo kommune kommer med nye og oppdaterte retningslinjer vil vi ta stilling til om vi kan begynne med fysisk oppmøte i Kruses gate 8 igjen.

Ingen påmelding. Besøkende tas i mot i den rekkefølgen de ankommer.

………………………………………………………Drop-in online hver mandag og tirsdag mellom 1600–1800.
Logg deg inn på https://villasult.confrere.com og følg instruksjonene. Du trenger ikke å oppgi navn (skriv NN)
Tjenesten virker i nettleseren du bruker til internett (kan være noen utfordringer i safari) og virker på alle enheter som smarttelefon og datamaskin. Videosamtalen din blir kryptert ende-til-ende, som betyr at ingen andre kan få tilgang til samtalen og oppfyller norske myndigheters sikkerhetskrav. Hvis du ønsker å benytte deg av denne tjenesten tar du kontakt via linken over. Har du spørsmål, kontakt oss på post@villasult.n

Ingen påmelding. Besøkende tas i mot i den rekkefølgen de ankommer.

Tilbudet er gjort mulig av Eckbos Legat og Kavlifondet.