Gratis Drop-in

GRATIS DROP-IN TILBUD.

TILBUDET ER tilgjengelig etter sommerferien fra  5. og 7. august 

………………………..

Drop-in er et gratis lavterskeltilbud for råd og veiledning om spiseforstyrrelser og avklaring av eventuelle behandlingsbehov. Tilbudet kan benyttes på egne vegne eller av nærstående.

Digital drop-in kan  benyttes mandager kl. 14-16  (villasult.confrere.com). 

Fysisk drop-in i Kruses gate 8, Oslo onsdager kl.  9-12. Da hver samtale ofte tar 20-30 minutter, vil det være litt ventetid. 

————————

 Tilbud for deg som strever med overspising.

Du kan på utvalgte dager og tider møte psykologer hos Villa SULT med lang erfaring i behandling av overspisingsproblematikk. Her vil du få hjelp, støtte, råd og veiledning om ditt forholdet til mat og kropp.

Drop-in for deg som strever spesielt med overspising er på mandager  14–16 via digital tjeneste (villasult.confrere.com) eller ved fysisk oppmøte i Kruses gate 8, Oslo, onsdager kl. 9–12. Vi vet at mange unngår å søke hjelp fordi de erfarer mangelfull hjelp der ute. Hos Villa SULT er det lave terskler og høy kompetanse. Ikke nøl med å ta kontakt. Ingen påmelding. Besøkende tas i mot i den rekkefølgen de ankommer.
Tilbudet er gjort mulig gjennom et samarbeid med Rådet for psykisk helse og Stiftelsen Dam. 
…………………….

SULT Baby CALL er en gratis digital hjelpetjeneste

for mammaer som strever med mat, kropp og vekt i svangerskapet og barseltid – og for deres hjelpere! SULT BabyCALL er tilgjengelig mandager  kl. 14.00 – 16.00 på https://villasult.confrere.com/ Dette er et nasjonalt digitalt hjelpetilbud for gravide og småbarnsmødre som trenger hjelp, støtte, råd og veiledning i en sårbar tid. Tilsvarende kan helsepersonell (leger, jordmødre, helsesykepleiere, psykologer mm) få råd og veiledning av en terapeut med høy faglig kompetanse og bred erfaring om hvordan hjelpe disse mødrene som sliter med et anstrengt forhold til mat, kropp, trening. Tjenesten er gratis, anonym, uforpliktende og det trengs ingen påmelding i forkant.

Tilbudet er også tilgjengelig én dag i uken (på onsdager) i Villa SULT i Kruses gate 8, Oslo. Her tilbys det både individuelle samtaler, parsamtaler og egen samtale med partner. Alle samtaler vil være med en høyt kvalifisert terapeut. Man kan benytte seg av inntil tre konsultasjoner. Det er bare å møte opp onsdager mellom kl. 9-12. Noe ventetid må beregnes da det er førstemann til mølla som gjelder. 
Tilbudet er gjort mulig gjennom et samarbeid med Norske kvinners sanitetsforening og Stiftelsen Dam. 
 
 

.