Gratis rådgivning til gravide, nye mødre og deres partner.

Mange kvinner forteller  at de har et anstrengt forhold til mat og kropp i svangerskapet og tiden etterpå, men at det er lite hjelp å få. Villa SULT kan nå også tilby gratis eksperthjelp uten søknad og henvisning for denne målgruppen med fysisk oppmøte i Kruses gate 8 i Oslo.  Tilbudet er tilgjengelig én dag i uken (på […]

Mange kvinner forteller  at de har et anstrengt forhold til mat og kropp i svangerskapet og tiden etterpå, men at det er lite hjelp å få. Villa SULT kan nå også tilby gratis eksperthjelp uten søknad og henvisning for denne målgruppen med fysisk oppmøte i Kruses gate 8 i Oslo. 

Tilbudet er tilgjengelig én dag i uken (på onsdager) i Villa SULT i Kruses gate 8, Oslo. Her tilbys det både individuelle samtaler, parsamtaler og egen samtale med partner. Alle samtaler vil være med en høyt kvalifisert terapeut. Man kan benytte seg av inntil tre konsultasjoner. Det er bare å møte opp onsdager mellom kl. 09.00 – 12.00. Noe ventetid må beregnes da det er førstemann til mølla som gjelder. 

Vi har også en digital drop-in tjeneste tilgjengelig for samme målgruppe hver mandag kl. 1400 – 16.00. Den digitale veiledningen er tilgjengelig også for  helsepersonell som jordmor, helsesykepleier, fastlege/lege, gynekolog og psykolog. 

Tusen takk til Norske Kvinners Sanitetsforening og Stiftelsen Dam som gjør gratis eksperthjelp ved Villa SULT mulig.