Kjøp et signert grafisk trykk av samtidskunstner Kenneth Blom.

Litografiet heter «Storm» og er trykket på Somerset-papir 250 gr. Prisen er 6000kr + 5% kunstavgift. Eventuelle forsendelseskostnader kommer i tillegg. For bestilling send e-post til post@villasult.no Ettersom Villa SULT får minimalt med offentlig støtte må vi jobbe for å innhente midler selv. Vi er derfor veldig takknemlig for at Kenneth Blom har donert dette litografiet til oss. En […]

Litografiet heter «Storm» og er trykket på Somerset-papir 250 gr. Prisen er 6000kr + 5% kunstavgift. Eventuelle forsendelseskostnader kommer i tillegg. For bestilling send e-post til post@villasult.no

Ettersom Villa SULT får minimalt med offentlig støtte må vi jobbe for å innhente midler selv. Vi er derfor veldig takknemlig for at Kenneth Blom har donert dette litografiet til oss. En stor takk går også til deg som støtter vårt arbeid for dem som er rammet av spiseforstyrrelser, blant annet ved å kjøpe dette litografiet.

For bestilling send e-post til post@villasult.no 

Kenneth Blom | STORM | Trykket på Somerset-papir 250 gr | 63 x 53 cm | Opplag 80 | Pris kr 6 000 + 5% kunstavgift. Eventuelle forsendelseskostnader kommer i tillegg.

KENNETH BLOM (født 1967 i Danmark) har utdannelse fra Einar Granum kunstskole og Kunstakademiet i Oslo og Düsseldorf. Da Sotheby’s bestemte seg for å satse på samtidskunst falt valget på Kenneth Blom, som i 2007 ble den første samtidskunstneren med separatutstilling på det prestisjefulle auksjonshuset i London. Siden har han stilt ut jevnlig i Europa, USA og Asia.

Kenneth Bloms motiver befinner seg i spenningsfeltet mellom det abstrakte og det figurative. Kenneth Blom er en av malerne som er perfekt i stand til å kombinere begge deler. Ensomhet og melankoli er stadig tilbakevendende temaer. Vi ser tankefulle menneskefigurer, ofte med arkitektoniske baktepper, fargene antyder en dramatikk som ligger og lurer under overflaten. Ved bruk av melankolske farger formidler han stemningsfulle øyeblikkskildringer med en overliggende følelse av at noe er i ferd med å skje.

Kenneth Blom har blitt kjøpt inn til samlingene til blant annet: Stiftelsen fritt ord, Universitet i Bergen, Den Norske Bank, British Airways, Rikshospitalet, Equinor, Den Norske Ambassaden i Bern og Den amerikanske ambassaden i Oslo.