Nytt tilbud! SULT Baby Barseltreff

Velkommen til SULT Baby Barseltreff. En møteplass for mødre som opplever å ha et anstrengt forhold til mat og kropp og som har barn mellom 0–15 måneder.   På SULT Baby Barseltreff ønsker vi å skape en alternativ møteplass og supplere det tilbudet som allerede finnes på helsestasjonen. Vi vet at mange har stor nytte av å høre på […]


Velkommen til SULT Baby Barseltreff. En møteplass for mødre som opplever å ha et anstrengt forhold til mat og kropp og som har barn mellom 0–15 måneder.  

På SULT Baby Barseltreff ønsker vi å skape en alternativ møteplass og supplere det tilbudet som allerede finnes på helsestasjonen. Vi vet at mange har stor nytte av å høre på andres historier samt våge å dele sine egne erfaringer. Det vil derfor være både fagpersoner og personer med egenerfaring som leder de seks samlingene. Hver samling har fokus på forskjellige temaer. Det vil være maks 15 på hver samling, noe som også gjør det til et sted hvor du kan dele og stille spørsmål om du ønsker det. Det er også greit å bare lytte på de andre. 

Du kan melde deg på en eller flere samlinger.

Samling 1: Mitt forhold til mat og kropp og til meg selv og barnet.
Mandag 15. mars klokken 14.30–16.00. Utsatt pga. korona.

Samling 2: Jeg – en god nok mamma? Om omsorg og egenomsorg. Har mor det bra, har barnet det bra. Mandag 12. april klokken 14.30–16.00. Utsatt pga. korona.

Samling 3: Kroppen i fjerde trimester. Kan fokuset på egen kropp bli viktigere enn babyen? Mandag 26. april klokken 14.30–16.00.
Utsatt pga. korona.

Samling 4: Barnets måltider og ernæring. Fra flytende til fast føde. Torsdag 20. mai klokken 14.30–16.00.

Samling 5: Fra svangerskap til barsel. Overganger og endringer i fokus – fra mor til barnet. Onsdag 26. mai klokken 14.30–16.00

Samling 6: Nærhet og intimitet. Endringer og støtte i parforholdet. 
Torsdag 17. juni klokken 14.30–16.00

SULT Baby Barseltreff er et lavterskeltilbud og du kan velge å være anonym. Begrenset antall plasser. Første-mamma-til-mølla som gjelder. Alle samlingene vil finne sted i Villa SULT, Kruses gate 8 i Oslo. Du kan melde deg på en eller flere samlinger. Send påmelding og spørsmål til post@villasult.no.

Passer dette for meg? Om du nettopp har blitt mamma eller er mamma for et barn mellom 0–15 måneder og strever med mat og kropp, da kan dette være noe for deg. 

Kan jeg ta med babyen? Ja, absolutt. Eller kanskje dette skal være et sted hvor du kan ta deg et par timer fri og gjøre noe for deg selv?

SULT Baby er et samarbeid mellom Villa SULT og Norske Kvinners Sanitetsforening og er gjort mulig med økonomisk støtte fra Stiftelsen Dam.