SULT Baby Barseltreff

En møteplass for mødre som opplever å ha et anstrengt forhold til mat og kropp og som har barn mellom 0–15 måneder. Vi vet at mange har stor nytte av å høre på andres historier samt våge å dele sine egne erfaringer. Det vil derfor være både fagpersoner og personer med egenerfaring som leder samlingene.

NYTT TILBUD! 

Velkommen til SULT Baby Barseltreff. En møteplass for mødre som opplever å ha et anstrengt forhold til mat og kropp og som har barn mellom 0–15 måneder.
På SULT Baby Barseltreff ønsker vi å skape en alternativ møteplass og supplere det tilbudet som allerede finnes på helsestasjonen. Vi vet at mange har stor nytte av å høre på andres historier samt våge å dele sine egne erfaringer. Det vil derfor være både fagpersoner og personer med egenerfaring som leder de seks samlingene. Hver samling har fokus på forskjellige temaer. Det vil være maks 15 på hver samling, noe som også gjør det til et sted hvor du kan dele og stille spørsmål om du ønsker det. Det er også greit å bare lytte på de andre. Du kan melde deg på en eller flere samlinger. Les mer om samlingene på villasult.no

 Jeg – en god nok mamma? Om omsorg og egenomsorg. Har mor det bra, har barnet det bra. 

SULT Baby Barseltreff er et lavterskeltilbud og du kan velge å være anonym. Begrenset antall plasser. «Første-mamma-til-mølla» gjelder. Alle samlingene vil finne sted i Villa SULT, Kruses gate 8 i Oslo. Send påmelding og spørsmål til post@villasult.no. Du kan melde deg på en eller flere samlinger.

Passer dette for deg? Om du nettopp har blitt mamma eller er mamma for et barn mellom 0–15 måneder og strever med mat og kropp, da kan dette være noe for deg.

Kan jeg ta med babyen? Ja, absolutt. Eller kanskje dette skal være et sted hvor du kan ta deg et par timer fri og gjøre noe for deg selv?

SULT Baby Barseltreff er et samarbeid mellom Villa SULT og Norske Kvinners Sanitetsforening, og er gjort mulig med økonomisk støtte fra Stiftelsen Dam.

Jeg vil delta