Bli med i SULT Vekst

Få tilgang til deg selv gjennom naturen og bruk av egne sanser. I februar starter vi opp SULT Vekst – et tilbud til deg som har lyst til å følge ulike blomster og grønnsaker vokse og gro - med din hjelp. Å holde på med planter har vist effekt på å redusere stress, vekke positive følelser, redusere negative følelser, samt blokkere og minimere angstfulle tanker.

Bli med i SULT Vekst
Få tilgang til deg selv gjennom naturen og bruk av egne sanser. I februar starter vi opp SULT Vekst – et tilbud til deg som har lyst til å følge ulike blomster og grønnsaker vokse og gro – med din hjelp.

Å holde på med planter har vist effekt på å redusere stress, vekke positive følelser, redusere negative følelser, samt blokkere og minimere angstfulle tanker. Å lære seg noe nytt sammen med andre er også styrkende. Mennesker med spiseforstyrrelser strever ofte med et vanskelig forhold til egen kropp og en opplevelse av å være frakoblet. I møte med naturen kan kroppen og sansene bli koblet sammen igjen.

SULT Vekst består av samlinger fra april til oktober 2024. Slik kan vi følge planter vokse og gro både i hagen og i veksthuset «Frøydis hus». Gruppen ledes av terapeut Marthe Kjeilen fra Villa SULT.

Sted: Villa SULT, Kruses gate 8, Oslo

Samlingene er kl. 14.00 til 16.00 på følgende torsdager:  11. april. 9. mai, 6. juni, 8. august og 10. oktober.

Deltakeravgift: kr 500,-

Send noen ord om deg selv til post@villasult.no hvis du ønsker å være med. Alle er velkommen! Frist for påmelding er 12. februar. Begrenset antall plasser.

 «I møte med naturen aktiveres sansene våre på en annen måte. Oppmerksomheten vår endres, vi blir mer tankefulle, humøret roer seg hvis vi er oppstemte, eller vi muntres opp dersom vi føler oss nedstemt eller deprimert. Fantasien vår vekkes og vi kan få et nytt perspektiv på livet, prosjekter og problemer». (psykiater Allan Kellas)

Jeg vil delta