Bli med i SULT Skriv våren 2023

I samarbeid med forfatteren Tine-Jarmila Sir arrangerer vi skrivekurs. Her ønsker vi å inspirere deg til skriving og leking med tekst og at du skal få spillerom til å finne din egen stemme!. Kan alt bli litteratur? Kan skriving være terapi? Hvordan flytte tekst fra seg selv og ut? Hva er en triggende tekst og hvordan håndtere den?

I samarbeid med forfatteren Tine-Jarmila Sir arrangerer vi skrivekurs på Villa SULT.

Som deltaker på SULT Skriv vil du bli kjent med ulike sjangeruttrykk som dikt, kortprosa, bekjennelseslitteratur/dagbok, noveller, romaner mm.

På SULT Skriv ønsker vi å inspirere deg til skriving og leking med tekst, og at du skal få spillerom til å finne din egen stemme. Kan alt bli litteratur? Kan skriving være terapi? Hvordan flytte tekst fra seg selv og ut? Hva er en triggende tekst og hvordan håndtere den?

På første samling vil du få utdelt en fin skrivebok og en god penn.

Kurset ledes av forfatter Tine-Jarmila Sir (f. 1986) fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Hun debuterte i 2014 med romanen «Jeg tror bestemor lå med Frank Zappa» (Kvalshaug forlag) og har etter dette har hun gitt ut to diktsamlinger og en boksingel på Flamme forlag. Diktsamlingen «Hvis» ble nominert til Sørlandets litteraturpris. Tine-Jarmila har jobbet som redaktør, språkvasker, korrekturleser, oversetter og manuskriftkonsulent for ulike forlag og forfattere.

Begrenset antall deltakere.

Tid: 8 samlinger torsdager kl. 18.00 – 20.00 på følgende datoer:
19. januar, 2. og 16. februar, 2., 16. og 30. mars, 13. og 27. april 2023.

Sted: Villa SULT, Kruses gate 8, Oslo
Deltakeravgift: kr 400, – som faktureres ved påmelding.
Påmelding: send til post@villasult.no innen 12. januar 2023.

 

Jeg vil delta