Bli med i SULT Klatring våren 2023!

Klatring er en aktivitet som forener kropp og sinn. Her står både psykisk og fysisk mestring på agendaen, men viktigst av alt, klatring er utrolig gøy!

Klatring er en aktivitet som forener kropp og sinn. Her står både psykisk og fysisk mestring på agendaen, men viktigst av alt, klatring er utrolig gøy.
SULT Klatring vil bestå av sikringsopplæring for nybegynnere, med påfølgende treninger der deltakerne sikrer hverandre med instruktør tilstede. Det vil være mulig å få sikringssertifikat (topptaukort) i løpet av våren.

Kan du allerede sikre, lager vi en egen gruppe for de som erfarne.

 Prosjektet er i samarbeid med Oslo Klatreklubb. Kurs og treninger vil bli avholdt på Oslo Klatresenter i Olaf Helsets vei 5 i Oslo. Vi møtes hver torsdag kl. 17.00 – 19.00 med oppstart i janauar. Vi holder på frem til juni, med unntak av skolens vinter- og påskeferie
 
Deltakeravgiften er kr 2 200 som faktureres ved påmelding. Deltakeravgiften dekker kursavgift, treninger, leie av utstyr og instruktører. I tillegg må du selv ordne medlemskap i Oslo Klatreklubb (kr 150/300). Ingen erfaring nødvendig. Med forbehold om nok deltakere. 
 
Har du en tilknytning til Villa SULT eller sliter med ditt forhold til mat, kropp og vekt, og har lyst til å være med i SULT Klatring? Send en e-post til post@villasult.no. Begrenset antall plasser.
 
Tidligere deltakere sier:
– Dette er en sosial arena hvor alle vil hverandre vel og heier på hverandre. Det betyr ingenting at du ikke har klatret før.
– Det jeg liker beste med SULT Klatring er felleskapet, utfordringen og mestringsfølelsen det gir meg.
Klatringen tar fokuset bort fra tanker og jeg kan puste ut og fokusere på noe annet.

 

Jeg vil delta