Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Har du sansen?

Villa SULTs Julekalender 2019 presenter hver dag tekster og bilder om våre fem sanser. Spiseforstyrrelser er å være overopptatt av kropp. En slik overopptatthet går ut over åpenheten mot verden, mot naturen og mot de andre. Det er å lukke seg til. Av erfaring vet vi at den som tenker mest på sin kropp, ikke trenger å være den som kjenner sin kropp og seg selv. I 24 dager vil vi slå et slag for å åpne sansene igjen.

Jeg vil delta
Onsdag

Åpen lunsj hver onsdag mellom 1200-1300

Et tilbud for pasienter, familier, fagpersoner og samarbeidspartnere.

Jeg vil delta

Foreldrehjelpen

Et gruppetilbud til foreldre med barn som strever med mat og kropp.

Jeg vil delta

Velkommen til lesesirkel!

Velkommen til Villa SULTs lesesirkel - et møte for samtaler om leseropplevelser sammen med andre.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.