Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Villa SULT-utdannelsen 2018

Villa SULT- utdannelsen er en utdannelse i psykoterapi for spiseforstyrrelser. Utdannelsen er en innføring i både teori og praksis for vårt behandlingsprogram.

Jeg vil delta

E-terapikurs «VARM TEKNOLOGI»

Utvidelse av psykoterapi gjennom integrert tilbakemeldingssystemer og utvikling av metodikk. Fredag 14. desember 2018 klokken 10 - 16, Kruses gate...

Jeg vil delta

Compassion Focused Therapy CFT - Gruppetilbud

Villa SULTs nye terapeutiske gruppetilbud etter en nyutviklet modell for Compassion Focused Therapy (CFT). Dette er en terapigruppe med selvmedfølelsesfokus for deg som strever med selvkritiske tanker.

Jeg vil delta

SULT-kurset: om mat, kropp og selvfølelse

SULT-kurset er en samtalegruppe for bedre å forstå spiseforstyrrelsen og dens funksjoner. Gjennom undervisning, diskusjon og øvelser gis du som deltaker anledning til å utforske sammenhenger og bevissthet omkring egen spiseforstyrrelse og eventuelle andre psykiske vansker. Møtene vil foregå i grupper over fire samlinger med ulikt tema fra gang til gang. Kurset has plass til 7 til 10 deltakere.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.