Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Hvordan forstå og nærme seg spiseforstyrrelser? Introduksjonskurs.

Få økt kompetanse på spiseforstyrrelser via et tre dagers kurs. Kurset dekker teori og psykoterapeutiske tilnærminger for spiseforstyrrelser. På kurset vil du få kunnskap og kompetanse med hensyn til å kunne mestre ulike kliniske situasjoner i arbeid med spiseforstyrrelser.

Jeg vil delta

Invitasjon til boklansering

En ny behandlingsmodell for personer med alvorlige spiseforstyrrelser. I forbindelse med utgivelsen av boka Hunger. Mentalization-based Treatment for Eating Disorders, inviterer Villa...

Jeg vil delta

E-terapikurs «VARM TEKNOLOGI»

Utvidelse av psykoterapi gjennom integrert tilbakemeldingssystemer og utvikling av metodikk. Onsdag 13. februar 2019 klokken 10 - 16, Kruses gate...

Jeg vil delta

Villa SULT-utdannelsen 2018

Villa SULT- utdannelsen er en utdannelse i psykoterapi for spiseforstyrrelser. Utdannelsen er en innføring i både teori og praksis for vårt behandlingsprogram.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.