Tilbake

Aktuelt

Arkiv

Hva skjer i villaen?

Se alle

Villa SULT utvider. Vi søker etter engasjerte og dyktige terapeuter.

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen? Ønsker du å jobbe i et sosialt og sterkt faglig fellesskap sentralt i Oslo? Vi leter etter deg som har høye faglige og akademiske ambisjoner og som ønsker å bidra til videre utvikling av Villa SULT. Informasjonsmøte 29. januar kl. 08.30.

Jeg vil delta

Foreldrehjelpen - Oppstart av ny gruppe.

Foreldrehjelpen er et gruppebasert program for foreldre til barn med spiseforstyrrelser. Kurset bidrar til å styrke tryggheten i foreldrerollen, og tematiserer hvordan du kan forstå og møte spiseforstyrrelser på en god måte hos ditt barn. Gjennom kurset vil du som forelder øke kunnskapen din om spiseforstyrrelser, skadevirkninger, årsaker og opprettholdende faktorer.

Jeg vil delta

Hvordan forstå og nærme seg spiseforstyrrelser? Introduksjonskurs.

Et tre dagers kurs som dekker teori og psykoterapeutiske tilnærminger for spiseforstyrrelser basert på forelesninger, rollespill, videodemonstrasjoner og veiledning. På kurset vil du få kunnskap og kompetanse i å mestre ulike kliniske situasjoner i arbeid med spiseforstyrrelser.

Jeg vil delta

Kavlifondet inngår samarbeidsavtale med Villa SULT.

Vi vil fortelle de gode historiene for å fremme håp og nå flere med hjelp. Med støtte fra Kavlifondet vil Villa SULT nå kunne styrke arbeidet for å gi hjelp til flere og til deres familier.

Jeg vil delta

Historier

Arkiv

Kjærlighetens trekant

Aina var egentlig glad i mat, men hun ville ikke ha den. Men hun var ikke lenger fjorten år og kunne sulte seg i lengre tider.

Les mer

Å miste kontrollen

Tidlig på vinteren. Sol, 16 år, fikk en kommentar fra mor om at hun burde passe litt på vekten. ”Pass deg så du ikke blir trinnere nå?” Hun hadde ikke tenkt så mye over det før, men nå ble hun mer opptatt av det.

Les mer

Prinsessen på erten

Stines stefar var en dag svært oppgitt. Han så på tallerkenen hennes. Der var det ikke mye. ”Hun er som prinsessen på erten,” sa han, ”men hun spiser den ikke.” De var enige om at hun laget et helvete for alle.

Les mer

Vi ser frem til hardt arbeid. Vi vil skape noe nytt, vi vil skape mye, og vi vil skape forandring. Huset skal syde av aktiviteter og helse. Det skal være et sted å være og et sted å lære, en møteplass for terapi, kunst og kultur. Høy faglig kompetanse skal forenes med lave terskler. Og virksomhetene skal bygges på respekt. Vi skal vise at det er sant.