Boklansering – ny behandlingsmodell

En ny behandlingsmodell for personer med alvorlige spiseforstyrrelser. I forbindelse med utgivelsen av boka Hunger. Mentalization-based Treatment for Eating Disorders, inviterer Villa SULT til boklansering og faglig program med to av forfatterne. Psykiater og professor Finn Skårderud og psykologspesialist Bente Sommerfeldt innleder om «Den (a)sosiale kroppen». Psykologspesialist og førsteamanuensis ved UiO Margrethe Seeger Halvorsen vil […]

En ny behandlingsmodell for personer med alvorlige spiseforstyrrelser.

I forbindelse med utgivelsen av boka Hunger. Mentalization-based Treatment for Eating Disorders, inviterer Villa SULT til boklansering og faglig program med to av forfatterne.

Psykiater og professor Finn Skårderud og psykologspesialist Bente Sommerfeldt innleder om «Den (a)sosiale kroppen». Psykologspesialist og førsteamanuensis ved UiO Margrethe Seeger Halvorsen vil i samtale med forfatterne reflektere over temaet «Om å følge dobbeltsporet, både psyke og soma».

Foreldrehjelpen. Workshop 11. og 12. oktober

Vi vil ha foreldrene opp på hesten igjen! Når en rammes av en sykdom, så rammes hele familien. Vi arrangerte en workshop sammen med 20 foreldre for å begynne på prosjektet ”foreldrehjelpen”, et gruppetilbud for foreldre til barn med spiseforstyrrelser.

Les mer