Søskengruppe

Å være søster eller bror til en med spiseforstyrrelse kan være svært utfordrende og krevende. Når en i familien er syk, rammer det gjerne resten av familien. Søsken er ofte en gruppe som lider når et nært familiemedlem er syk, og har et eget behov for å bli sett, hørt og informert.

Villa SULT ønsker derfor å invitere til søskengruppe 28. mai og 4.juni 2018.  Dette er et tilbud til ungdom i alderen 15-20 år, som har en søster eller bror med spiseforstyrrelse. Gruppa vil bestå av søsken som befinner seg i samme situasjon. I løpet av to ettermiddager vil vi dele kunnskap om hva spiseforstyrrelser innebærer, hvordan det kan påvirke familien og den enkelte. Dette er ikke behandling eller terapi, men en møteplass mellom søsken og fagpersoner der målet er å støtte og styrke den enkelte i den situasjonen de står i.

Gruppa har plass til opptil 8 deltakere. Det legges opp til undervisning og interaksjon mellom deltakerne og fagpersoner. Her kan deltakerne dele og diskutere egne erfaringer, for eksempel utfordrende situasjoner og dilemmaer på hjemmebane.

Tidspunkt:
28.mai klokken 17.00-20.00
4.juni  klokken 17.00-20.00.

Sted: Villa SULT, Kruses gate 8 0263 Oslo.

Pris: 2000 NOK

Påmelding via post@spiseforstyrrelser.no.

Ved påmelding, vennligst oppgi;

Navn
Adresse
Telefon
Epost-adresse
Fakturaadresse

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Jeg vil delta