Skrift i hud. Hvordan forstå og møte selvskading?

På vårt gratis kveldsseminar vil vi snakke om hva som kan ligge bak selvskading, om hvilke funksjoner og meninger selvskadingen kan ha og om hva som hjelper.

I forbindelse med den Internasjonale verdensdagen mot selvskading  1. mars, inviterer Villa SULT til kveldsseminaret «Skrift i hud. Hvordan forstå og møte selvskading?»

Seminaret er dessverre fulltegnet. 

Når: 2. mars 2020 kl. 18.00–19.30.
Hvor: Villa SULT, Kruses gate 8, Oslo.

Vi vil snakke om hva som kan ligge bak selvskading, om hvilke funksjoner og meninger selvskadingen kan ha og om hva som hjelper. Hvordan kan man forsøke å forstå seg selv bedre, og hvordan kan det være godt å bli møtt av de som står rundt?

Denne kvelden møter du sykepleier og masterstudent Mona Skjeklesæther Pettersen sammen med professor og psykiater Finn Skårderud og psykologspesialist Bente Sommerfeldt fra Villa SULT. Skårderud og Sommerfeldt har vært sentrale i å bygge opp Villa SULT. De har lang erfaring med å arbeide med selvskade. Mona Pettersen har personlig erfaring med selvskading og spiseforstyrrelser.

Seminaret er gratis og åpent for alle: Både personer som selv strever, pårørende, lærere, helsesykepleiere og andre fagfolk som er i kontakt med eller arbeider med personer som skader seg selv.

 

Velkommen!

Jeg vil delta