Kinokveld i Villa SULT. Varmt og gripende om søskenkjærlighet og spiseforstyrrelser.

Velkommen til kinokveld mandag 2. desember klokken 18.00 – 20.30. MIN LILLE SØSTER er en film om søskenkjærlighet – på godt og vondt.Filmen skildrer på vellykket vis alvorlige tema som sjalusi, kjærlighet og svik med humor, dybde og sjarme. Etter filmvisningen blir det samtaler og refleksjoner.

Alle er hjertelig velkommen til kinokveld mandag 2. desember klokken 18.00 – 20.30.

MIN LILLE SØSTER er en film om søskenkjærlighet – på godt og vondt. Filmen skildrer på vellykket vis alvorlige tema som sjalusi, kjærlighet og svik med humor, dybde og sjarme.

Stella er på vei inn i den spennende ungdomstiden. Hennes aller største forbilde er storesøsteren Katja, som driver med kunstløp og er helt perfekt. Så oppdager Stella at Katja har spiseforstyrrelser og skjuler det for alle. Hele Stellas verden snus opp ned. Hennes største forbilde og nærmeste venn blir kaldere enn isen de skøyter på. Skal Stella trosse Katjas trusler og fortelle alt til foreldrene?

MIN LILLE SØSTER er en film om drømmer som ikke går i oppfyllelse, søskenkjærlighet og hvor tøft det kan være å være ung jente i dag. I rollene som søstrene overbeviser Amy Deasismont (bedre kjent som Amy Diamond) og 11 år gamle Rebecka Josephson. Sanna Lenkens debutfilm har fått en rekke utmerkelser på festivaler verden over, blant annet publikumsprisen i Gøteborg og Krystallbjørnen i Berlin.

 

Regi Sanna Lenken Sverige 2015 | 1t 35 min med Amy Deasismont, Rebecka Josephson, Annika Hallin, Henrik Norlén.

Etter filmvisningen blir det samtaler og refleksjoner ledet av psykiater Finn Skårderud og psykologspesialist Bente Sommerfeldt fra Villa SULT.

Påmelding til [email protected]. Gratis deltakelse gjort mulig av Stiftelsen Kaare Berg.
Velkommen til Villa SULT, Kruses gate 8 i Oslo.

 

 

 

 

Jeg vil delta